Jack Sparrow izmamio osmijehe djeci Centra za liječenje i istraživanje raka pariškog Instituta Curie

33

Čuveni američki glumac dugo se vremena družio s djecom i osobljem Centra za liječenje i istraživanje raka pariškog Instituta Curie, učinivši svečanijim i ugodnijim predprazničko raspoloženje. Iako više neće nositi kostim Jacka Sparrowa jer je Disney i službeno objavio kraj suradnje s Johnnyjem Deepom na franšizi “Pirati s Kariba” , 55-godišnji umjetnik je odjenuo privlačnu odjeću i pojavio se u Institutu, gdje je iznenadio i oduševio najmlađe bolesnike.

Svjedoci neočekivanog posjeta s ushićenjem su izjavilli medijima:” Velika hvala Johnnyju Deepu za posvećeno vrijeme, način ophodjenja, podršku i angažiranost za najnježnije. Predivan dar za nastupajuću 2019 godinu.” Oduševio je male, velike, bolesnike, liječnike, cjelokupno osoblje!

Godine 2015. glumac je snimajući peti dio “Pirata”, otišao sa seta pozdraviti djecu liječenu u bolnici Lady Cliento u Brisbaneu. Učinio je isto u Vancouveru, posjetivši najmlađe u BC Childen’s Hospitalu. Bio je u kanadskoj metropoli zbog snimanja filma “Richard Says Goodbye”, reditelja Waynea Robertsa. Zatim je boravio u bolnicama Tahitija i Londona.

Samo sam htio vratiti im osmijeh na lice“, izjavio je Deep u Graham Norton Showu.

Glumčeva naslijednica Lily Rose Deep uspješno ide očevim stopama i upravo promovira novi film “Vjeran muškarac”/L’Homme Fidèle/ koji je snimila sa Leatitiom Casta i njezinim suprugom, glumcem i rediteljem Louisom Garrelom. Od majke Francuskinje Vanesse Paradis je naslijedila ljubav za modu i eleganciju, pa je i uspješsna manekenka za velike i poznate modne kuće. Sin Jack također živi u Gradu svjetlosti.

Džana Mujadžić

 

Komentari