Jesu li hrvatski političari cikloHIT ili cikloSHIT?

Riječki kandidat Nebojša Zelič trenutni je cikloHIT!

18

Cilj Ciklorejtinga popularizacija je tema vezanih za održivi promet kod građanki i građana te kod gradonačelničkih kandidatkinja i kandidata.

“Već mjesec dana anketiramo do sada najavljene gradonačelničke kandidate u 16 najvećih hrvatskih gradova. Anketa je još uvijek otvorena i pozivamo sve kandidate koji je do danas nisu ispunili da se angažiraju oko ove važne teme, uvrste održivu mobilnost u svoje političke programe i prikažu nam što planiraju”, izjavili su iz Sindikata biciklista.

Do 16. travnja anketu je ispunilo 25 kandidata i kandidatkinja iz 16 gradova, a s obzirom na kvalitetu i sadržajnost odgovora dodijeljene su im ocjene cikloHIT, lignja ili cikloSHIT.

Na web stranici www.ciklorejting.hr možete pogledati trenutačnu rang listu ciklorejtinga, koja se stalno ažurira kako pristižu podaci, i anketne odgovore pojedinačnih kandidata i kandidatkinja.

Iz Sindikata biciklista nadodali su kako svim kandidatima i kandidatkinjama koji nisu ispunili anketu, automatski ciklorejting je cikloSHIT! A svi koji su svojim odgovorima na anketu zaslužili cikloSHIT, ako žele, mogu ponovno ispuniti anketu kako bi popravili svoj ciklorejting u cikloHIT i tako svojim sugrađanima i sugrađankama obećali bolje uvjete za održivu mobilnost u njihovom gradu.

 

Komentari