Ivica Todorić ulazi u politiku kako bi spasio Hrvatsku!?

30

Ponukan stanjem u Hrvatskoj Ivica Todorić, bivši vlasnik Agrokora, odlučio se politički angažirati.
Hrvatska je „socijalno, društveno i gospodarski potpuno uništena.…nije zemlja znanja, vladavine prava, nije zemlja koja se brine o demografskom statusu, ekonomskom položaju građana niti same države“, naveo je Todorić u priopćenju za medije.

Preuzimanje Agrokora i kazneni progon naziva „’monstruoznim kriminalnim projektom neviđenim u povijesti ovoga dijela EU-a“’ što je, poručuje Todorić, najbolji primjer koruptivne vlasti, protiv koje se bori činjenicama. Ž
Todorić kaže kako je kroz Agrokor svoj život poklonio domovini, a politički će se aktivirati kako bi promijenio katastrofalni položaj Hrvatske.

„U RH moramo okupiti sve ljudske potencijale, svakog pojedinca, kako bismo na najbolji način iskoristili nacionalna bogatstva – šume, vode, zemljišne površine i naše more, kako bismo na najfunkcionalniji način realizirali nacionalne interese. Republika Hrvatska se mora pokrenuti i postati zemlja znanja koja poštuje vladavinu prava. Teške, ozbiljne reforme i investicijske cikluse treba pokrenuti doslovno preko noći jer će biti prekasno. Hrvatsku treba pretvoriti u gradilište za budućnost naše djece i svih građana“, poručuje Todorić.

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo pokrenulo je u studenom 2017. istragu protiv Ivice Todorića, njegovih sinova Ivana i Ante Todorića te 12 Agrokorovih menadžera i revizora zbog nezakonitog pribavljanja više od milijardu kuna. Istraga je nedavno produljena za najdulje šest mjeseci i trebala bi biti dovršena najkasnije u svibnju 2019.

 

Komentari