ICT konferencija Let’sGrow! 2023. – Pulsiranje inovacija, nadahnuća i mladih entuzijasta u Puli

382
Članovi Udruge ICT Istria
Članovi Udruge ICT Istria

Drugo izdanje ICT konferencije „Let’sGrow!“ održano je u četvrtak, 25. svibnja u Hotelu Park Plaza Histria u Puli te privuklo najbolje umove iz svijeta informacijske i komunikacijske tehnologije. Ovo mjesto postalo je središte okupljanja 20 inspirativnih i stručnih predavača, inovatora i predstavnika ICT industrije, kao i 15 uspješnih izlagača te na stotine mladih entuzijasta zainteresiranih za ICT sektor. Brojni posjetitelji, studenti i mladi ljudi bili su svjedoci predstavljanja najnovijih tehnoloških trendova, inspirativnih govora, panel diskusija i povezivanja s istomišljenicima, a s velikim interesom sudjelovali su na brojnim interaktivnim radionicama i Speed Datingu s tvrtkama Consonna, ISTRA TECH Pula, Infobip, Cenosco, Fakultet informatike u Puli, Lloyds Digital, Intersoft Technologies, Sprend, PENTA, Sysbee i INFO NETWORK – GT-NET. Konferenciju „Let’sGrow!“ organizirala je Udruga ICT Istria, neprofitna udruga informatičkih stručnjaka i tvrtki, a glavna tema konferencije bila je „Karijera u ICT-ju“.

Sjajni pozdravni govori u prepunoj dvorani obilježili su otvaranje ICT konferencije „Let’sGrow!“ – mjesta gdje se ideje rađaju, a potencijal ostvaruje. Svim posjetiteljima, obratili su se Filip Zoričić, gradonačelnik Grada Pule, Jasna Jaklin Majetić, predsjednica Županijske komore u Puli, Reuel Slonim, predsjednik uprave Arena Hospitality Group i Dean Verbanac, predsjednik Udruge ICT Istria.

Filip Zoričić, gradonačelnik Grada Pule
Filip Zoričić, gradonačelnik Grada Pule
Reuel Slonim, predsjednik uprave Arena Hospitality Group
Reuel Slonim, predsjednik uprave Arena Hospitality Group
Jasna Jaklin Majetić, predsjednica Županijske komore u Puli
Jasna Jaklin Majetić, predsjednica Županijske komore u Puli
Dean Verbanac, predsjednik Udruge ICT Istria
Dean Verbanac, predsjednik Udruge ICT Istria

ICT konferencija „Let’sGrow!“ bila je prilika za učenje i dijeljenje znanja kroz panel diskusije, key noteove i sessione. Sudionici su mogli prisustvovati brojnim raspravama o raznim temama koje su obuhvaćale budućnost umjetne inteligencije, položaj žena u ICT sektoru, mitove i stereotipe u ICT-ju, kako uspješno prijeći na ICT karijeru, ima li budućnost perspektivu i mnogim drugima.

Svoje su znanje s brojnim posjetiteljima podijelili sljedeći predavači: Korado Korlević, znanstvenik i astronom, Iva Horvat, Lead Designer u Mijeni, Nikolina Ljubičić, Project Manager u Lloyds Digitalu, Zorana Matić, Implementation Engineer u Cenosco, Dolores Koverlica, Chief Solutions Architect & Senior Partner u Infositu, Mirta Štefanac, Frontend Developer u Infositu, Ana Tolić, Managing Director u CMG-u, Monika Ivanović, Infobip, Ervin Jagatić, Group Product Manager u Infobipu, Vedran Rimanić, Sales Manager u Intersoftu, Tanja Salopek Evertsson, CEO & IT Manager u Sprendu, Martina Milec, Senior Bussines Dev. Manager u CMG, Miško Macolić Tomičić, Digitalna agencija Markething, Nicole Vukmir, Digital Marketng Assistant u Mijeni, Maja Vrh, Frontend Developer u Lloyds Digitalu, Marko Gabrovec, Junio Software Developer u Cenosco, Domagoj Ostović, Chief Executive Officer u Lloyds Digital, Nikola Tanković, docent na Fakultetu informatike u Puli, Denis Taletović, web editor u CMG-u, Vladimir Šimović, Strategic Partnership Manager u Good Game Global, Marko Cukon, Head of Group Digital Marketing & Technology u Arena Hospitality Group i mnogi drugi. Među panelistima bile su i mlade nade, učenici iz Srednje škole Zvane Črnje Rovinj, Srednje škole Mate Blažina i Gimnazije Pula te studenti, tzv. „stručnjaci Under Construction“ s Tehničkog fakulteta, Fakulteta informatike u Puli te Fakulteta ekonomije i turizma.

Interaktivne radionice
Interaktivne radionice

Prostor radionica pružio je posjetiteljima priliku za istraživanje najnovijih tehnoloških dostignuća Smart Lumiesa, Good Gamea Global x UNIPU-a, LEKTIRELLE – Knjižničarskog kluba Bombon, Mindsmithsa i Orque. Svaki kutak prostora pulsirao je uzbuđenjem i interakcijom, pružajući posjetiteljima nevjerojatno iskustvo.

Nakon predavanja uslijedio je i nezaboravan After Party u Restoranu Boschetto.

Suorganizatori konferencije „Let’sGrow!“ su Istarska županija, Hrvatska gospodarska komora, a partneri Grad Pula i Arena Hospitality Group.

Prostor interaktivnih radionica
Prostor interaktivnih radionica
Speed Dating
Speed Dating
panel
Panel Napredak ICT sektora u Istri u protekle godine
Mladi entuzijasti
Mladi entuzijasti
Konferencija Let'sGrow
Konferencija Let’sGrow
Izlagači
Izlagači
ICT Supergirls
ICT Supergirls
Božidar Pavlović i Korado Korlević
Božidar Pavlović i Korado Korlević
Tanja Salopek Evertsson, CEO & IT Manager u Sprendu
Tanja Salopek Evertsson, CEO & IT Manager u Sprendu

Komentari