Horor u Lidlu! Ubijena prodavačica, bivši partner ju je izbo nožem

232

Danas malo prije 15 sati verbalno, a potom i nožem je napadnuta ženska osoba koja je radila kao prodavačica u trgovini Lidl na Poljičkoj cesti u Splitu. Nažalost, 43-godišnja žena je preminula. Izbodena je 15 puta nožem.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da je napadač njezin bivši partner koji je uhićen. Pri tome je zaplijenjen i nož kojim je počinio zločin. Sa žrtvom ima zajedničko dijete, ali nisu bili u vezi u posljednje vrijeme. Policija ga do sada nema evidentiranog kao počinitelja kaznenih djela, niti kao obiteljskog nasilnika.

Ubojicu je svladao zaštitar Lidla uz pomoć nekoliko mladića koji su ga bacili na pod. Policija provodi očevid na mjestu događaja, a krenuli su u pretragu stana na Zlodrinoj poljani gdje živi ubojica.

Kako piše Index, muškarac koji je ubio svoju bivšu partnericu zove se Željko Đekić. To je stariji brat Milenka Đekića, muškarca ubijenog krajem listopada 1996. godine ispred splitske diskoteke Palladium. Bio je svjedok tog tragičnog događaja, a sada je i sam ubio.

L.B.

Komentari