Gradska radionica za sitne popravke Riperaj nagrađena je još jednim priznanjem u kategoriji interijera

18

U sklopu otvorenja 22. Salona arhitekture Novi Sad gradska radionica za sitne popravke Riperaj KD Čistoća nagrađena je priznanjem u kategoriji interijera.

Ovo je sada već drugo značajno međunarodno priznanje za uređenje Riperaja, nakon što se tijekom ovoga ljeta našao u društvu pobjednika uređenja interijera za Hrvatsku za 2019. godinu prema Big SEE – where life is creativity.

Projekt dizajna namještaja potpisuje Sekcija mladih Društva arhitekata Rijeka uz mentorstvo Gorane Stipeč Brlić, a uređenje interijera arhitektonski studio AO16.

Uz važna priznanja struke za posebno uređenje samoga prostora koje objedinjuje funkcionalnost radnog prostora, ali i ugodnog mjesta za razmjenu znanja i iskustava, posebno je važna činjenica da je Riperaj u godinu dana od otvaranja postao prepoznatljivo i prihvaćeno mjesto u Rijeci u kojem građani mogu besplatno popraviti neispravne sitne kućanske uređaje, razbijeni i oštećeni namještaj, odjeću, igračke i slično uz pomoć majstora koji posjeduju potrebna znanja i vještine. Riperaj je prvi takav projekt u Hrvatskoj!

 

Komentari