Fluffy se vratila “s onoga svijeta”!

64
FLUFFY

Predivna sivo- bijela mačka Fluffy iz gradića Whitefish u američkoj državi Montana upustila se u avanturu bez  znanja vlasnika. Krenuli su za njom u potragu na temperaturi od – 18°C i pronašli je sasvim zaleđenu!

U Veterinarskoj klinici Kalispell, ustanovljeno je da mačka ima tjelesnu temperaturu samo 30°C, a prema riječima veterinara dr. Jevona Clarka ona mora iznositi 38°C ili 39°C. Nakon nekoliko pokušaja veterinari su uspjeli maci dati injekcije,  grijali su je na različite načine : sušilom za kosu, mlakom vodom, električnim, toplim ručnicima!

Pothlađena maca jedva je vraćena u život

Kada su je napokon stavili pod stakleno zvono, trogodišnja Fluffy polako se  probudila i poslije nekoliko sati je odnesena u svoj dom, zamotana u tople pokrivače.

Nakon utopljavanja Fluffy je kao nova

Lijepa i neustrašiva maca voli šetati, često spava vani pa vlasnici, koji su za vrijeme nevremena bili odsutni, nisu znali da je ranjena te da je zaglavila u snijegu zbog čega se nije  mogla normalno, kretati. Fluffy  je u dobrom stanju ali gleda zimu  kroz prozor, uz topli kamin.  Priča o njezinom povrataku u život proširila se cijelom Montanom.

Džana Mujadžić

Komentari