Drugi dan Ultre iznenadio s brojem intervencija, pojavio se i gost iznenađenja

62

Svjetski poznat ULTRA Festival koji privlači mnoge generacije u Hrvatsku počeo je u nešto mirnijem tonu, kako izvještavaju hitne službe, istaknuvši da je drugi dan protekao s najmanje intervencija na Ultri u sedam godina koliko se Festival održava.

Drugog dana u bolnicu su bile odvedene četiri osobe, dvije na pedijatriju jer je riječ o mladima od 17 godina, treća je osoba imala srčani problem, a četvrta je odvedena na psihijatriju. Kratkih pregleda unutar stadiona bilo je 200.

Policija je također primijetila mirnije odvijanje večeri jer nije bilo značajnijeg narušavanja reda i mira, oštećivanja niti ozljeđivanja. Ipak, zbog droge je privedeno 122 osoba.

 

Druga večer Ultre prema riječima dežurnih bila je mirnija od prve večeri, kad je privedeno 119 osoba zbog droge, a prijavljene su tri osobe zbog prodaje droge. Policija je zaprimila 9 prijava krađe, a hitna je intervenirala 19 puta. Radilo se o srčanim problemima, nuspojavama opojnih sredstava te ozljeda gležnjeva.

Park Mladeži na Ultri imao je posebnog gosta. Iako je sve očekivalo premijera Plenkovića, pojavio se zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Oduševio je miksanjem koktela i više puta istaknuo pozitivnu atmosferu koja je ispunjena ljubavlju.

Komentari