Djelatnici uputili pismo podrške ravnatelju Šestanu, detektiva unajmila jedna osoba

24
stetoskop na papiru

Ravnatelj Klinike za ortopediju Lovran Branko Šestan dobio je potpunu podršku svojih djelatnika nakon što je detektivskim istraživanjem utvrđeno da Šestan šeće psa pod radnim vremenom.

Bilo je riječi da su djelatnici unajmili privatnog detektiva kako bi se utvrdilo da ravnatelj obavlja privatne poslove za radnog vremena, no sada je potvrđeno da se iza množine skrivala jedna osoba, koja je trenutno na bolovanju. Ostali djelatnici, njih više od 180, potpisali su pismo podrške Šestanu.

Doktor Šestan je objasnio da je onda kad je uhvaćen kako šeće psa bio na godišnjem odmoru. No godišnji u pravom smislu riječi ni ne koristi, a njegov radni dan ne sastoji se od klasičnih 8 sati. Nakon što svi djelatnici odu, on se vraća u kliniku da sredi materijale koji su se nakupili na njegovom stolu. Uvijek je tu negdje oko klinike i u klinici, i vikendom i blagdanima.

Šestan je proveo 14 godina na mjestu ravnatelja, trenutno obnaša četvrti mandat. Detektivu i osobi koja ga je unajmila je, kaže za Novi list, zahvalan jer su dali dokaze da dobro obavlja svoj posao.

Potvrdu o zadovoljstvu dali su mu i djelatnici klinike, koji su odmah spontano reagirali na optužbe protiv ravnatelja. Samoinicijativnim pismom ukazali su mu podršku, a ljuti su što se njihov kolektiv spominjao kao naručitelj detektiva, dok iza toga stoji samo jedna osoba.

 

Komentari