Dario Terglav predstavio svoj drugi singl- „Djevojke iz Hrvatske”

20

Glazbenik Dario Terglav odlučio je posvetiti hrvatskim djevojkama jednu veselu ljetnu pjesmu koja će nas odvesti u neka druga, bolja vremena i raspoloženja.

Pjesma “Djevojke iz Hrvatske” i sam spot atmosferom baca u prošlost na opuštene zabave, druženja i život osamdesetih godina. Na pjesmi je radila odlična i provjerena ekipa predvođena autorom glazbe i teksta Robertom Pilepićem, a aranžmane su radili Goran Troha, Igor Willheim i Goran Lakotić. Goran Lakotić ujedno je i producent pjesme te snimatelj.

Dario posebno naglašava koliko mu je drago što je surađivao s autorom Robertom Pilepićem koji je u svojoj karijeri radio sa Oliverom Dragojevićem, Tonijem Cetinskim, Alenom Vitasovićem, Klapom Rišpet, Joletom i mnogima drugima. Kao rezultat je nastala pjesma o kojoj je Dario izjavio sljedeće:

„Djevojke iz Hrvatske“ je živa, ljetna pjesma pop-rock izričaja. Govori o ljepoti naših djevojaka kojima nema konkurencije, jer daleko su najljepše djevojke iz Hrvatske. Spot je također ljetni, poletan, kao i sama pjesma. Sniman je na nekoliko lokacija u Rijeci i okolici, a rađen je u retro izdanju.“

Redateljica spota Ana Butigan pozitivnu poruku pjesme prenijela je u video sferu. U spotu je uhvatila raspoloženje pjesme, pozitivnu vibraciju s malo šale, veselja uz šačicu nostalgije.

Poslušajte pjesmu i uživajte!

Komentari