Danas u Morskom Prascu promocija biografije Arsena Dedića „Čovjek kao on“

26

Uz promociju knjige / biografije Arsena Dedića „Čovjek kao on“ splitskog autora Zlatka Galla s početkom u 20 sati očekuje vas i nastup Nenada Krnete.

TKO JE ZLATKO GALL?

Zlatko Gall hrvatski je novinar, pisac i glazbeni kritičar. Intenzivno prati stranu i domaću pop i rock scenu, recenzira glazbena izdanja i piše biografije glazbenika. Osim kroničarskog rada, teoretski se osvrće na glazbenu kulturu.
U biografiji “Čovjek kao on” Zlatko Gall osvrće se na cjelokupan Arsenov glazbeni opus, a nije izostavljena niti njegova poezija, glazba za kazalište, film i televiziju te opsežan opus pjesama za djecu. Knjiga nudi dubinski uvid u fenomen jedinstvenog kantautora, pjevača, glazbenika, pjesnika…., niz biografskih podataka, izvatke iz Dedićevih intervjua, autobiografskih tekstova…

Nakon promocije očekuje nas i glazbeno iznenađenje u vidu izvedbe nekoliko Arsenovih pjesama od strane Nenada Krnete Krkija, poznatog glazbenika sa Kantride i vođe kultnog glazbenog sastava Kantridersi iz obližnje lučice Kantrida.

Program organizira tvrtka Novi turizam d.o.o. u suradnji sa Vrisak – festival književnog stvaralaštva i sajam knjiga. Razgovor s autorom knjige moderirat će Ernest Marinković.

Svi sudionici i gledatelji pozivaju se na poštivanje preporuka, pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost i nošenje zaštitnih maski za lice.

Komentari