Boris Rogoznica nudi narudžbe pjesama s posvetom. Privatni problemi i afera ne ometaju ga u poslu

53
Boris Rogoznica kreirao je “originalnu ponudu”. Kao nekad davno kada se na radiju mogla naručiti pjesma za nekoga ili nekome, toga se dosjetio i Rogoznica pa sada u njegov inbox možete poslati poruku kome posvećujete, koju pjesmu, i kojom prigodom nakon čega će vam Boris odsvirati i odpjevati vašu željenu pjesmu.

Da se prisjetimo. Nakon razvoda s poznatom voditeljicom Doris Pinčić, otkriveno je i glazbenikova afera sa zagrebačkom glazbenicom Alex Ognjena koja tvrdi kako je od 2016. do 2019. godine imala aferu s Rogoznicom.

Na jednom predavanju prije otprilike tri, četiri godine upoznala sam i Borisa Rogoznicu. Nisam isprva znala tko je on jer tada još nije imao toliko gaža koliko ih ima danas. Odmah me pitao i za broj pa smo se počeli dopisivati. I brzo je zaiskrilo među nama – kazala je Alex Ognjena  i dodala kako su se u to vrijeme često počeli nalaziti na raznim događajima. Nedugo nakon što smo se upoznali, počeli smo se i nalaziti. Nije nam baš bilo lako dogovarati zajedničke susrete, ali znali smo se uskladiti i naći kod njega u stanu. On je tada još živio s tadašnjom suprugom, no isprva je to od mene skrivao. Slučajno sam na jednom od naših druženja u njegovu mobitelu vidjela fotografije neke žene i pitala ga tko je ona. Tada mi je priznao da je oženjen –izjavila je Alex za Večernji list, koja se s Rogoznicom dopisivala svakodnevno pune tri godine.

Narudžba pjesama s posvetom

Na poslovnome planu Rogoznici to ne smeta te je već stao na noge i svakodnevno svira gaže. Na svom Instagram profilu Rogoznica je napisao sljedeće:

Dragi moji, ovo ljeto mi je izuzetno radno. Praktički idem s nastupa na nastup. Zato vas molim, prilikom narudžbe pjesama da mi se javite min 7,8 dana prije termina. U inbox mi pošaljite: Kome posvećujete, koju pjesmu, koja je prigoda u pitanju i ostavite odmah svoj broj mob da vam snimku mogu poslati na wapp. Za one koji ne znaju (a ima ih) wapp je aplikacija, puni naziv “Whats app”. Skinite je jer mi je tako najlakše voditi evidenciju kome sam poslao a kome ne. Eto, ova usluga je besplatna s moje strane, a najveći poklon mi je vaše oduševljenje. Veliki pozdrav, ljubim vas i uživajte u današnjoj izvedbi.

Privatni problemi, razvod i duga tajna afera ne ometaju Borisa Rogoznicu u njegovom poslu.

 

Komentari