Besplatna online edukacija za mlade uz mogućnost polaganja ECDL ispita!

37

Ova besplatna edukacija Znanjem do (samo)zapošljavanja namijenjena je mladim osobama od 15 do 29 godina koja će se, u skladu s preporukama Civilnog stožera, umjesto u Centru tehničke kulture Rijeka, biti održana online.

Na radionicama će mladi polaznici ojačati informatičke i poslovne vještine. Polaznici će proći četiri ECDL modula: · Osnove računala · Osnove komunikacija · Pisanja i obrada teksta – Word · Tablični proračuni – Excel Edukacija uključuje i osnove poslovnog engleskog jezika te pripremu životopisa u Europass formatu i kako se predstaviti na razgovoru za posao. Na kraju online edukacije svi polaznici imat će mogućnost polaganja ECDL ispita u Centru tehničke kulture Rijeka, uz strogo poštivanje mjera zaštite od korona virusa.

Gdje: Online, uz stalno dostupnog mentora

Kada: Edukacija počinje 1. lipnja 2020. godine

S obzirom da se na edukaciju prijavljuju nezaposlene osobe kao dokaz je potrebno dostaviti potvrdu o nezaposlenosti od HZZ-a ili HZMO-a. Edukacija je otvorena do popunjenja mjesta i za sve polaznike je besplatna, ali potrebna je prijava. Online edukacija započinje 1. lipnja 2020. Ovu edukaciju provodi se u sklopu projekta Uključi s(v)e – Pružimo znanje, potaknimo inicijative, koji financira Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR), a financijski podupiru Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Prijavite se dok ne bude prekasno!

Komentari