Život nema reprizu, ali najbolja predavanja Dana komunikacija imaju – Na RTLplay-u pogledajte predavanja glavnih zvijezda festivala 

Dani komunikacija dovode najveće svjetske stručnjake na festival, a za sve one koji su spriječeni poslušati ih uživo, mogu to učiniti naDigital Shapers kanalu RTLplay-a

33
Dani komunikacija
13.04.2018., - Rovinj - Dani komunikacija 2018., nacionalni festival marketinskih komunikacija.Susan Credle panel What Got You Here Won’t Get You There. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Prve dane proljeća entuzijasti i profesionalci komunikacijske industrije dočekat će u Rovinju na festivalu Dani komunikacija. Svakako je najbolje informacije čuti iz prve ruke, ali kada to jednostavno nije moguće, tu je RTL Play.

Predavanja najvećih zvijezda kroz tri dana trajanja festivala, odvijat će se u glavnoj dvorani hotela Lone. Počasni gosti Dana komunikacija i najveći stručnjaci komunikacijske industrije pričat će o raznovrsnim temama: digitalnim inovacijama, novinarstvu, izgradnji brenda, bihevioralnoj psihologiji, etičkom hakiranju, umjetnoj inteligenciji, dizajnu, oglašavanju i brojnim drugim temama.

Ne propustite poslušati predavanja osnivača najveće marketinške mreže na svijetu, Sir Martina Sorrella, najboljeg oglašivača na svijetu, Matta Biespiela, digitalnog evanđelista, Yousefa Tuqana Tuqana, etičkog hakera Ralpha Echemendije, najboljeg prankstera, Oobahu Butlera, maga za AI, Yifeija Chaija, stručnjaka za bihevioralnu psihologiju, Marka Earlsa, lidera generativnog dizajna, Che-Wei Wanga, globalnog komunikacijskog potpredsjednika tvrtke Philip Morris Internationala, Aarona Sheriniana i mnogih drugih.

Za sve one koji su spriječeni poslušati ova predavanja uživo, pozivamo vas da ih u svoje slobodno vrijeme i uz kavu u cijelosti pogledate u udobnosti vlastitog doma na kanalu RTLplay-a, Digital Shapers i putem MAXtv videoteke.

O Danima komunikacija:
Dani komunikacija bilježe sve veći porast posjetitelja, a ove godine održat će se od 28. do 31. ožujka 2019. godine, tradicionalno u hotelu Lone. Organizatori najavljuju zanimljiv i raznolik sadržaj te pozivaju sve oglašivače, agencije, stručnjake za odnose s javnošću, predstavnike medija, studente i ostale profesionalce iz komunikacijske industrije na festival koji je još prošle godine oborio sve rekorde posjećenosti. Za više informacija o Danima komunikacija posjetite službene stranice festivala www.danikomunikacija.com.

Komentari