Žestok start! Dođite na veliki party otvorenja sezone Phanas beach bara u Kostreni!

27

U petak 5. srpnja 2019. s početkom u 22 sata održati će se veliki party otvorenja sezone Phanas beach bar-a u Kostreni, koji će obilježiti prigodna klupska glazba i još mnogo iznenađenja za sve posjetitelje.

Hrpu dobre zabave i odlične glazbe donosi Global Disco. Global Disco je možda najsvestraniji “moderni bend” sastavljen od dinamičnih i iskusnih glazbenika koji su često surađivali u različitim projektima.

 

Klupska glazba, osobito house, temelj je ovog projekta, kao i sinteza i integracija drugih glazbenih žanrova kao što su soul, funk, disco, afro, latino… Global Disco čine DJ Luca Montecchi i DJ Manuel Lupen na udaraljkama uz pratnju kubanskog violinista. Njihov fleksibilan i dinamičan pristup na pozornici obilježava ovu ljetnu glazbenu poslasticu koja zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a sve će dodatno začiniti i atraktivne plesačice iz Diamond Soul Entertainment uz nezaobilazni light show!

global-disco-2

Niti ovaj ljetni party ne može proći bez osvježavajuće kapljice, pa će svi posjetitelji moći uživati u jednom od glavnih sastojaka ljetnih koktela – ginu The Botanist. Ovaj gin u proizvodnji koristi devet klasičnih sastojaka za gin, plus 22 divlje izvorne biljke za Islay koje su ručno brane na vjetrovitim brežuljcima, tresetištima i Atlantskoj obali. Rezultat je vrlo karakterističan, složen, cvjetni gin s izvanrednim završetkom. The Botanist se ističe kao istinski zanatski, ručno rađen gin uz dašak bilja Islaya u svakoj čaši.

PHANAS-BEACH-OTVORENJE-2019

Otvorenje će upotpuniti zanosne hostese i bogate nagrade te odlična party atmosfera. Pozivaju se svi koji su željni odlične ljetne zabave da se naoružaju dobrom voljom i od 22 sata do dugo u noć zabavljaju u Phanas beach bar-u na otvorenju ljetne sezone.

Ulaz je slobodan. Info i rezervacije stolova na broj mobitela 091 926 48 01

Komentari