Željko Pervan: Izlazak iz ormara na Ljetnu pozornicu u Opatiji

20

„Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Stižem u Opatiju i ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!“ najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!

Publika još pamti koliko se sjajno zabavila uz Pervanovu „Reinkarnaciju“, a aktualni show „Izlazak iz ormara“ oborio je sve rekorde gledanosti u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, nakon čega je uslijedila i uspješna turneja u sklopu koje ovaj show stiže u Opatiju, 14. kolovoza u 20 sati na Ljetnu pozornicu u Opatiji.

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosad, uvijek sprema dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!

Cijena ulaznica iznosi od 100,00 kuna za parter i 130 kuna za VIP parter. Ulaznice su u prodaji na prodajnim mjestima sustava Ticketshop.hr (prodajno mjesto u Opatiji je TISAK media Opatija (M. Tita 103), a u Rijeci Dallas Music Shop (Splitska 2A)).

Komentari