Želite li čuti vodeće svjetske biznismene, futuriste, psihologe i kreativce? Dođite na Maksimir na zelenu oazu tržišnih komunikacija

35

Zagrebački Maksimir danas, 30. lipnja i 1. srpnja postaje prava zelena oaza tržišnih komunikacija. Uz poštivanje epidemioloških mjera, sudionici će na svježem zraku moći poslušati vodeće svjetske stručnjake za tržišne komunikacije, a u after-worku će se održati DK Piknik by Jamnica Botanica. DK Piknik by Jamnica Botanica organiziran je za sudionike Dana komunikacija, a za sve ostale tu je limitirani broj DK Piknik ulaznica.

Za prvi dan piknika predviđena su online druženja s futuristom i vizionarom Benom Hammersleyjem, zatim psihologom specijaliziranim za upravljanjem stresom Thijsom Launspachom, a o budućnosti društvenih mreža moći ćete saznati u razgovoru glavne menadžerice TRIBE-a Lise Targett i Nine Išek Međugorac iz Media Vala. Ujedno, na panelu Communication Against the Corornavirus Crisis će biti i domaći komunikatori poput članice Uprave HURA-e Kristine Laco iz Komunikacijskog ureda Colić Laco i partneri, koja će biti moderator, a u raspravi će sudjelovati Dubravka Štefanac Vinovrški iz A1 Hrvatska, Vanja Bartolec iz Badel 1862, Anja Linić Sikavica iz Fortenova grupe i Nikolina Zečić iz Zagrebačke banke.

Organizator događaja je Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) – vodeće strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih hrvatskih agencija. HURA organizira nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim natjecanjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih načela i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savjetovanje i drugo. Izvan granica djeluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku. Više o HURA-i na www.hura.hr.

Cijeli raspored po danima i ostale informacije dostupni su na Facebooku i službenoj stranici Dana komunikacija.

Komentari