Završene kvalifikacije 6. Ičići Masters Croatia Open-a 2019.

68
Jučer je u poslijepodnevnim satima održan kvalifikacijski dio 6. Ičići Masters Croatia Open-a. 
U ženskoj konkurenciji za jedno od preostalih šest mjesta u glavnom djelu turnira borilo se  12 parova, a u muškoj konkurenciji njih 8.
Ovaj dio natjecanja održan je po sistemu jednostruke  eliminacije što znači da su pobjednici odigranih utakmica zaslužili nastavak razigravanja, a gubitnici će ostatak turnira navijati za svoje favorite.
Od petka  najbolji pjeskaši i pjeskašice zauzet će glavnu plažu Ičića, a u nedjelju  ćemo saznati pobjednike. Ukupno 16 muških i 16 ženskih parova boriti za titulu najboljih pjeskaša  Ičića 2019.
U ženskoj konkurenciji to su: Radanović/Vrbanc, Bosnar/Josić, Bečić/Bečić, Poljak/Krivić, Ovčina/Šutalo, Drviš/Milin, Krmpotić/Kezerić, Koraca/Volarić, Škarić/Aleksić, Stanković/Varga, Pavlaković/Barišić, Frančić/Bulović, Buvinić/Renko Ilić, Žužek/Špoljarić, Skarlovnik/Pešić, Šahinović/Ivić. 
U muškoj konkunrenciji: Skorin/Zelenika, Štorc/Jerčić, Bogdanović/Šćerbakov, Pušonjić/Rajković, Đirlić/Karaula, Zeljković/Bošnjak, Kljajić/Kljajić, Gavrilov/Šormaz, Zhukouski/Zhukouski, Pokeršnik/Zemljak, Pavlović/Pribanić, Dukić/Tomljanović, Čuk/Vetrih, Berk/Grut, Ličina/Osojnak, Roj/Bažec.
Sistem natjecanja glavnom turnira je dvostruka eleminacija što znači da je za ispadanje potrebno izgubiti u repasažu, odnosno dvije  utakmice.
U petak, osim atraktivnih poena, kolektiv Liminal organizira beach party, a osim renomiranih DJ-eva nastupit će i mlada opatijska rap grupa Reinkarnacija. Party se nastavlja u plesnom ritmu i u subotu.
Publika će tijekom turnira imati priliku sudjelovati i u nagradnim igrama za koje su sponzori turnira osigurali vrijedne nagrade.
Ovog vikenda pravo mjesto za kupanje, zabavu i odmor uz odličan pogled  na sportske terene su Ičići! 

Komentari