Zagrebačka norijada – Slavlje počinje u 11 sati na Trgu bana Josipa Jelačića, a veliko finale na Bundeku!

112

Grad Zagreb i ove godine, kao i dugi niz godina do sada organizira proslavu posljednjeg dana nastave za učenike završnih razreda zagrebačkih srednjih škola, poznatu pod nazivom „Dan zagrebačkih maturanata“.
Program ovogodišnje proslave počinje na Trgu bana Josipa Jelačića u srijedu, 22. svibnja u 11:00 sati. Na Trgu je predviđeno okupljanje oko 6.000 maturanata te glazbeni program u izvedbi DJ Turk & Jocker uz pratnju Jakše Jordesa na saxofonu, Marka Petra Oreškovića i Lea Milea. Na glazbenom programu koji će se održati u parku Bundek očekuje se dodatnih 2.000 maturanta.

Obraćanje gradonačelnika Milana Bandića svim okupljenima na Trgu bana Jelačića predviđeno je u 11:55 sati, a točno u podne predviđen je polazak povorke prema parku Bundek.
Prigodno uređen kamion će voditi povorku prema parku Bundeku, gdje se očekuje dolazak oko 13:30 sati. Povorka će se kretati trasom: Praška – Trg N. Š. Zrinskog – Strossmayerov trg – Tomislavov trg – Mihanovićeva – Miramarska – Ulica grada Vukovara – Hrvatske bratske zajednice (most Slobode) – Damira Tomljanovića-Gavrana – Bundek. Povorku će pratiti zdravstvena ekipa, prometna policija i zaštitari u svrhu osiguranja sudionika.
U svrhu sigurnog i dostojanstvenog obilježavanja Dana zagrebačkih maturanata, cijelo vrijeme održavanja programa u parku Bundek će dežurati zdravstvena ekipa, vatrogasci, spasioci i redarska služba, a po završetku programa koji završava u 21:00 sata, radi lakšeg i bržeg povratka sudionika svojim domovima, ZET će osigurati pojačane linije javnog gradskog prijevoza“, objavljeno je na službenoj Facebook stranici Grada Zagreba.
Više na poveznici https://bit.ly/2HKYn5n
#maturanti #zagrebačkimaturanti #danzagrebačkihmaturanata #zagreb#gradzagreb

[PROSLAVA DANA ZAGREBAČKIH MATURANATA 2019.]Grad Zagreb i ove godine, kao i dugi niz godina do sada organizira proslavu…

Objavljuje Grad Zagreb Službena stranicaUtorak, 21. svibnja 2019.

Komentari