Zagreb pokazao da voli dobar burger

212

Otvorenje Zagreb Burger Festivala prošlo je u obilju dobrih burgera, te bogatim glazbenim programom. Svoje kreacije nudilo je 8 vrhunskih burger restorana, a da je burger scena u ekspanziji pokazali su dugi redovi posjetitelja koji su bez problema čekali i po 45 minuta na svoj odabrani burger.

zagreb-burger-festival-2

U četvrtak 15.09. na pozornicu su izašla Bolesna braća te rasplesala zaigranu publiku svojim hitovima : Čiča miča, Lovačke priče, Patriša. U petak 16.09. krenulo se istim tempom, a da ponuda burgera zadovolji svu publiku na Zagreb Burger festivalu nudili su se crveni, zeleni i crni burgeri, domaći krumpirići sa ružmarinom i crvenom paprikom, pileći burgeri te veggie i vegan burgeri.

zagreb-burger-festival-3

Na večer na scenu je stigao DJ Bronco koji je svojim 50s&60s´ rock’n’roll, rhythm’n’blues, prljavi rockabilly, super-soničnim surf i garage te soul hitovima dizao atmosferu. U subotu su već od 12h ljubitelji burgera strpljivo čekali svoju narudžbu, a niti kiša nije uspjela rastjerati mnoštvo koje nije hjelo propustiti kušati najbolje zagrebačke burgere. Tu noć oko 20 h na pozornicu je stigao DJ Phat Phillie – kultna figura hrvatskog hip hopa. Nedjelja je bila rezervirana za dječju radionicu pod nazivom “Burger by Kids” gdje su mališani pripremali svoje burger kreacije.

zagreb-burger-festival-4

Kreativno uređenje sajta balama sijena, drvenim kolutovima kao stolovima, te lampicama iznad kućica, festivalu su unjeli dašak romantike. Pred nama je još tjedan dana festivala gdje ćete moći uživati u burger konceptima Submarina BBQ, Rougemarina,Boys Burger Bar-a, Kitchen & Grill PLAC, Brko & Brko, MY burger by PIK – po recepturi Branka Ognjenovića, Maredo Grill – Restaurant & Night Bar i ChevapRolls.

Glazbeni program koji Vas očekuje:
19.rujna – DJ Wiliam Collins
20.rujna – DJ Wiliam Collins
21.rujna – DJ Eddy Ramich
22.rujna – Songkillers
23.rujna – DJ Bizzo Brigante
24.rujna – B and The Bops
25.rujna – Jazz natašte

Komentari