Vodimo vas na Željka Pervana na Ljetnu pozornicu!

140

Omiljeni hrvatski komičar, dijagnostičar i urnebesno duhovit kroničar političke i društvene zbilje, Željko Pervan dolazi na Ljetnu pozornicu u Opatiji u nedjelju, 11. kolovoza!

Sam Pervan za svoj dolazak i boravak na ovom planetu kaže: “Nekoliko mjeseci nakon dolaska na svijet, točnije šest mjeseci, počeh govoriti. Majku i obližnje žene obuze neka jeza jer to bijaše sablazan u ta vremena. Već tada je bilo jasno da će moja obdarenost jezičinom koju pokreće hiperaktivan mozak proizvesti biće sklonije atrakciji nego postignuću.”

U punih 100 minuta Željko Pervan progovara o obje žene u svom životu i svojim iskustvima s njima bez potrebe da bude korektan ili uplašen, jer više ga žene ne zanimaju.

Pogledajte verbalno slikanje „ŽELJKO PERVAN NA PLANETU ŽENA“ u nedjelju, 11. kolovoza 2019. godine!

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme!
Ulaznice u prodaji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, na www.ticketshop.hr i na njihovim ovlaštenim prodajnim mjestima.

Ako želite okušati sreću onda se možete igrati i s nama . Po dvije ulaznice osvojili su Dean Grepo i Dijana Jukić! Info imate na mailu

Komentari