Vodimo Vas na jedinstveni doživljaj Božića u čarobnoj Opatiji

Osvojite dvije ulaznice za božićni koncert Ženske i Muške klape Kastav s Tamburaškim orkestrom HRT-a i njihovim šef-dirigentom, maestrom Sinišom Leopoldom

267

Ženska i Muška klapa Kastav pripremaju novo, jedinstveno glazbeno iznenađenje u idiličnom, blagdanskom ambijentu Opatije.

Ovog puta je riječ o Božićnom koncertu koji predstavlja nastavak vrlo uspješne suradnje Kastavki i Kastavaca s Tamburaškim orkestrom HRT-a i njihovim šef-dirigentom, maestrom Sinišom Leopoldom.

Božićni koncert, za koji je već krenula pretprodaja karata, održat će se 15. prosinca u 20 sati u impozantnom prostoru opatijskog Centra Gervais.

Suradnja je započela prošle godine u prigodi obilježavanja 25. obljetnice Muške klape Kastav, kada je 5. srpnja 2017. na 26. Kastafskemu kulturnemu letu održan koncert More, nebo, zemja. Njime je ujedno bio i koncertno predstavljen istoimeni, tada novoobjavljeni album posvećen autorskim skladbama temeljnih na čakavštini Sjevernojadranskog primorja, nastalih iz pera autora, bilo tekstopisaca, bilo skladatelja Kastavštine, Hrvatskog primorja i Istre.

Prošlogodišnji koncert pobudio je veliko zanimanje te ga mnogi poklonici klapske pjesme nisu mogli doživjeti radi ograničenog kapaciteta gledališta kastavske Crekvine. Zbog toga se nametnula želja za nastavkom suradnje i u ovoj godini u nešto promijenjenom izdanju.

Ovog puta ona će biti ostvarena u blagdanskom ozračju Božićnog koncerta u Opatiji. Posjetitelji će istinski uživati u spoju osobitog glazbenog doživljaja i ljepoti čarobne Opatije. Prigoda je to osjetiti blagost i toplinu Božića.

Program, temeljen na klasičnoj a cappella klapskoj pjesmi, onoj narodnoj, ali i onoj skladanoj po njenom uzoru, bit će protkan svježim vokalno – instrumentalnim izvedbama u najraznovrsnijim kombinacijama, dok će dio repertoara biti posvećen nadolazećem blagdanu Božića. Zasigurno će ljubiteljima izvorne klapske pjesme, ali i pobornicima nešto suvremenijeg klapskog izraza ovaj koncert biti prava prilika za još jedan istinski užitak u prekrasnom ambijentu opatijske Velike dvorane Centra Gervais.

Cijena ulaznice (parter): 70,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr. Na dan programa, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Ovom prigodom portal Teklić.hr jednog vjernog čitatelja nagrađuje s dvije ulaznice za Božićni koncert u Opatiji, blagdanskom događaju za pamćenje!!!

Samo ispunite formu u nastavku:

Božićni koncert Opatija

Sretno!

Komentari