Vlatko Štampar, Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković i Goran Vugrinec vode vas na Dejtnajt na Ljetnoj pozornici u Opatiji

14

Što je Dejtnajt? Savršen show za dejt. Voljeli tu osobu ili ne. Večer na kojoj ćete odmah znati pašete li si.

Potpuno novi show LAJNAP komičara koji obrađuje temu muško-ženskih odnosa i kako preživjeti iste. Ljubavni savjeti uvijek dobro dođu, a LAJNAPovci su se potrudili izvući one najbolje iz svojih dugogodišnjih veza i karijera. Na greškama se uči, kažu mnogi, a kako vi ne biste previše (sa)griješili i morali sjediti u ljubavnoj “klupi za magarce”, dođite i naučite nešto o zavođenju, vezama, seksu i srodnim dušama. Za vas nastupaju LAJNAPovi Kupidi: Vlatko Štampar, Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković i Goran Vugrinec 13. rujna na Ljetnoj pozornici u Opatiji s početkom u 20 sati.

Pridružite nam se u ljubavnim anegdotama i avanturama i uživajte u sat i pol smijeha.

CIJENA ULAZNICE: 80,00 kuna (slobodno sjedenje)

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji te online na www.mojekarte.hr.

U slučaju kiše, program će se održati u centru Gervais (Nikole Tesle 5) u isto vrijeme. Molimo posjetitelje da se tijekom boravka u centru Gervais pridržavaju mjera zaštite od širenja zaraze koronavirusom i da nose masku za lice.

Komentari