Vikend u znaku glazbe, plesa i mode

13

U petak, 12. srpnja, čeka vas bogati glazbeni program u centru grada. Terasa ispred hotela Continental rezervirana je za evergreen, gdjeće vas od 20.30 sati zabavljati grupa Trio Peškani. U 21 sat, Trgom Riječke rezolucije zaorit će se vokali Tomislava Bralića i Klape Intrade. Ulaznice možete nabaviti u Dallas Music Shopu, na www.ticketshop.hr i putem Rijeka Marketplacea.

Festival mode City 45 20, koji u imenu nosi koordinate grada, na Trsatskom kaštelu će u subotu 13. srpnja doživjeti svoje šesto izdanje u sklopu manifestacije Ljeto na Gradini. Ponad grada susrest će se moda, ljepota i glamur, a jedinstven prostor kaštela dat će ovoj modnoj manifestaciji posebnu draž. I ove godine u pripremi je posebna tematska haljina koja će unijeti unikatan izričaj na najljepšu modnu pistu na Kvarneru, a poznati modni brendovi riječkoj će publici predstaviti svoje novitete pa će tako prisutni moći svjedočiti pravoj modnoj rapsodiji. Ovo je prva godina da modna manifestacija dolazi u dvodnevnom izdanju. Tako će u subotu, 13. srpnja, u 19 sati posjetitelji moći uživati u modi i umjetnosti, plesu i glazbu, ljepoti i glamuru u Sunset Edition varijanti revije.
Dan kasnije, 14. srpnja u 10 sati vrijeme je za City 45 20 Kid’s Edition reviju koju će po završetku pratiti i kreativne radionice.

U nedjelju, 14. srpnja u 21.15 sati na Bazenima Kantrida, ne propustite ljetnu reviju Aqua Queen. Više od 10 godina Klub sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris priprema ljetne revije. Revije se rade u stilu mjuzikla s jednom temom, koreografijom koja prati radnju, bendom i pjevačima uživo, profesionalnim razglasom i svijetlima. Primorje Aqua Maris ove godine za temu je izabrao glazbu legendarne grupe Queen, koju će dočarati odlična grupa iz Beograda Queen Real Tribute. Kompletan nastup, koji uključuje scenografiju, koreografiju, kulise i sve što će se vidjeti na plohi i u bazenu potpisuje Klub sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris. Ulaznice se mogu kupiti u tajništvu Kluba i na Korzu, a ako ih preostane moći će se kupiti i prije početka predstave na Bazenu.

 

Komentari