Veliko otvorenje 19. sezone Phanas puba

29

Riječki Phanas pub svoja je  vrata otvorio 22. Prosinca 2001. godine i od tada ima uspješnu tradiciju najbolje kave u gradu, ljubaznog osoblja, raznih događanja i naravno dobre zabave. Niti ova sezona neće biti izuzetak, Phanas je nakon vrućeg ljeta za svoje goste pripremio vikend pun događanja.

Vikend otvorenja započinje u četvrtak 3. listopada svirkom uživo kada će za glazbenu podlogu biti će zadužen duo “Rale i Toni”, a svi ljubitelji dobrih vina moći će uživati u graševini vinarije Vezak.

U petak 4. listopada, nakon ljetne pauze vraća u Phanas se vraća Trio Marinero i tradicionalno najbolja zabava petkom, a istoga dana održati će se i velika promocija popularnog Beck’s piva.

Subota 5. listopada rezervirana je za klupsku glazbu. U goste dolazi Joe2Shine – DJ, producent, glazbenik i glazbeni direktor mnogih poznatih klubova i festivala, te jedan od najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj, a pridružiti će mu se i Phanasov “rezident” DJ Mickee. Atmosferu će dodatno zagrijati i vrući nastupi plesača i plesačica iz Diamond Soul Entertainment, a za osvježenje tu je kombinacija Bulldog gina i Schweppes Aromatic Taste tonika.

Komentari