Večeras finale Triglav regionalne vaterpolo lige

140

Primorje - Mladost 2

U prvoj polufinalnoj utakmici domaćin Primorje EB pobijedio je zagrebačku Mladost rezultatom 11:10 (4:1, 5:3, 1:4, 1:2). Najbolji u redovima domaćina bili su Cosmin Radu i Ivan Buljubašić, s po tri postignuta gola. Dva je pogotka postigao Ivan Krapić, dok su po gol dali Damir Burić, Petar Muslim i Javier Garcia. U izrazito napetoj utakmici najbolji u redovima zagrebačke Mladosti bio je Ante Vukičević sa šest golova, dva je postigao Ivan Milaković, dok su po jedan dali Andrija Bašić i Antonio Buha.

U drugoj polufinalnoj utakmici dubrovački Jug CO uvjerljivo je pobijedio momčad Radničkog iz Kragujevca rezultatom 10:4 (3:0, 2:1, 4:3, 1:0). Najbolji strijelci u redovima Juga CO s po dva gola bili su Miho Bošković i Loren Fatović, dok su po jedan gol dali Nikola Janović, Aaron Junger, Pavo Marković, Ante Visković, Nicolas Constatin Bicari te Marko Ivanković. Za Radnički je dva gola postigao Nikola Dedović, a po jedan Josip Vrlić i Marko Ćuk.

Jug - Radnicki 2

Izravni prijenos finalne utakmice možete gledati na Arenasport 1 kanalu koji mogu pratiti MaxTV korisnici, dok će se snimke utakmica moći pogledati na Sportskoj televiziji u subotu 4. travnja (u 17 sati Primorje EB – Mladost, u 18.15 sati Jug CO – Radnički te u 19.30 sati Primorje EB – Jug CO).

Finale je na rasporedu u petak, 3. travnja u 20.30 sati. Ulaznice za finale mogu se kupiti po cijeni od 30 kuna na blagajni bazena Kantrida, sat vremena prije početka utakmice. Klub organizator, Primorje EB ususret utakmicama pripremio je i zabavni program na trgu ispred bazena, koji počinje u 19.00 sati nastupom grupe Aurora.

Komentari