Vatrena podrška Kaubojima iz Crikvenice – I sudionike maškanih povoki trese navijačka groznica!

Veliki videozid za punu podršku našim rukometašima!

68

Crikvenica je danas središte maškaranih događanja. Ljubitelji maškara konačno su dočekali Dječju i Veliku maškaranu povorku u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice.

Na Dječjoj maškaranoj povorci sudjelovalo je trinaest grupa s oko tisuću maškarica iz Crikvenice, Dramlja, Jadranova, Selca Bribira, Triblja, Kraljevice, Bakra, Hreljina, Ogulina i Grobnika.

Na Velikoj maškaranoj povorci okupilo se više od trideset grupa s oko 1200 sudionika, a osim lokalnih grupa s crikveničko-vinodolskoga područja, sudjelovale su maškare iz Bakra, Viškova, Kraljevice, Hreljina, Šmrike, Praputnjaka, Škrljeva, Rijeke, Opatije, Žejana, Ozlja, Duge Rese, Ivanić-Grada, Općine Križ, Primoštena, Poreča te četiri grupe iz Slovenije (tri iz Kidričeva i jedna iz Kočevja).

Povorku je predvodio crikvenički meštar, maškarana svita, predstavnici TZG Crikvenice i Grada Crikvenice te posebni gosti – meštar Toni i kraljica Riječkoga karnevala. Od jutra do popodnevnih sati posjetitelje je na trgu zabavljala grupa „Point“, a nakon što su predstavili svoje ovogodišnje maske, grupe su nastavile zabavljati u Gradskoj sportskoj dvorani.

Zahvaljujući Kaubojima, nedjelja u Crikvenici ipak nije posve u znaku maškara. Na Europskome prvenstvu u rukometu Kauboji su u velikom trileru i borbi do posljednje sekunde uspjeli pobijediti Norvešku i plasirati seu finale. Utakmica za zlato počinje u 16,30 sati.
Pod pokroviteljstvom „Eko-Murvice“ d.o.o. i „Jadrana“ d.d. u Gradskoj sportskoj dvorani bit će postavljen veliki videozid pa će tako svi sudionici povorki imati priliku uživati u vrhunskoj rukometnoj poslastici, a istovremeno se zabavljati, plesati i pjevati!

Komentari