U Rovinju počelo snimanje filma “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, Salma Hayek poručila “stigli smo na čarobnu lokaciju”!

394
Foto/Instagram

U Rovinju je počelo snimanje akcijske triler-komedije “The Hitman’s Bodyguard 2”, odnosno “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, u režiji Patricka Hughesa.

U subotu su u ovaj romantični istarski grad stigle i glavne zvijezde filma Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds, no potvrdu da su u Rovinju stigla je tek s objava na Instagramu.

Stigli smo na novu čarobnu lokaciju“, napisala je Salma Hayek uz fotografiju na kojoj je zagrljaju Samuela L. Jackona.

Ova lokacija izgleda obećavajuće. Hrvatska je lijepa na prvi pogled“, napisao je  Jackson po dolasku u Rovinj.https://www.teklic.hr/event/tisina-snima-se-salma-hayek-samuel-l-jackson-ryan-reynolds-stizu-u-rovinj/

Snimanje filma “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, u kojemu glume Samuel L. Jackson, Salma Hayek i Ryan Reynolds, počelo je u petak popodne u Rovinju i trebalo bi potrajati mjesec dana. Snimanje se nakon Rovinja nastavlja u Zagrebu.

rovinj snimanje
Ryan Reynolds. Salma Hayek i Samuel L. Jackson

 

“The Hitman’s Wife’s Bodyguard” nastavak je filmske uspješnice “The Hitman’s Bodyguard” ( “Čuvaj me s leđa”), akcijske komedije iz 2017. godine. U nastavku, Samuel L. Jackson glumi profesionalnog ubojicu Dariusa Kincaida, njegovu suprugu Soniu glumi Salma Hayek, a iz nevolja u koje upadaju trebao bi ih spasiti tjelohranitelj i bivši agent CIA-e Michael Bryce kojeg glumi Ryan Reynolds.

 

Komentari