Treća Rijeka psihologije!

76

U zajedničkoj organizaciji Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Psihološkog savjetovališta Sveučilišnog savjetovališnog centra, Grada Rijeke, Ri Psi Alumni kluba, Udruge studenata psihologije ‘Psirius’ te Društva psihologa Primorsko-goranske županije od 17. do 23. veljače 2014. godine u Rijeci će se održati treća Rijeka psihologije.

Ova se manifestacija planira provesti u okviru 7. Tjedna psihologije koji se obilježava na državnoj razini s ciljem prikaza širokih i različitih mogućnosti pomoću kojih psiholozi mogu pridonijeti poboljšanju kvalitete života pojedinca i zajednice.

Kao i prošlih godina, cilj projekta Rijeka psihologije je popularizacija psihologije i promicanje njenog položaja u društvu kroz organizaciju popularnih predavanja, radionica, promocija, debata, tribina, izložbi i znanstvenih kafića u različitim prostorima na području Grada Rijeke.

Osim promocije struke, Rijeka psihologije ima i humanitarni karakter: prodajom promotivnih materijala prikupljat će se sredstva koja će u cijelosti biti donirana Dječjem vrtiću Rijeka.

Čitava organizacija i koordinacija projekta, kao i aktivnosti koje će se održati u tom tjednu, provodit će se isključivo na volonterskoj osnovi. Više o samom projektu možete saznati i putem  Internet stranice.

Komentari