Tko sve dolazi na Student Day Festival?

Koncerti, kultura, sport i zabava najveće studentske zabave u regiji.

251

Najnovije izdanje Student Day Festivala, koje će se održati 29. i 30. svibnja u Rijeci, nastavlja se svojim prokušanim receptom raznovrsnog programa koji objedinjuje bogati glazbeni line up te kulturne, sportske i zabavne sadržaje koji su ga formirali u specifičan urbani festival i najveću studentsku zabavu u regiji.

Sigma, Aril Brikha i Alexander Kowalski

Glavne zvijezde šestog SDF- a, svjetski poznati londonski dvojac Sigma koji je svojim singlovima ‘Nobody to love’ i ‘Changing’ dokazao da se drum’n’bass glazbom mogu doseći vrhovi svjetskih glazbenih ljestvica. Na glavnom Open air flooru zabavljat će nas i domaća imena među kojima možemo izdvojiti Let 3, Psihomodo pop. Hladno pivo, Pipschips & Videoclips te Grettu.

KBS WareHouse Floor dodatno nadmašuje prošla izdanja festivala bogatom ponudom elektronske glazbe, a headlineri Aril Brikha i Alexander Kowalski nastupaju u live act izdanju. Zagrijavanje za ovaj dio programa započinje već s launch partyjem 23. svibnja kojeg lansira Deep’n’Delicious crew u zagrebačkom klubu Sirup.

Unatoč tome što festival iz godine u godinu raste- kako kvalitetom i brojem glazbenih izvođača, tako i brojem posjetitelja- njegove aktivnosti, u duhu studentskog standarda, za posjetitelje i dalje ostaju besplatne.

Na današnjoj konferenciji za medije održanoj povodom najave festivala. sudjelovali su Snježana Prijić Samaržija (Sveučilište u Rijeci), Marko Filipović (Grad Rijeka), Aleksandar Šušnjar (Studentski Zbor Sveučilišta u Rijeci), Aron Grubešić i Ivan Roje (RIKUP), te su predstavili izvođače i program festivala.

Sve infomracije o programu festivala mogu se dobiti na web stranici www.studentdayfestival.com te na društvenim mrežama Student Day Festivala i Studentskog Zbora Rijeka.

 

Komentari