The Rebel Fashion Show 2019 na Croatia Boat Showu

17

Osim premijernih izdanja brojnih luksuznih jahti na ovogodišnjem Croatia Boat Showu, te po prvi puta predstavljene 100m duge teglenice pretvorene u Yacht club, premijeru će posjetitelji doživjeti i kroz glamurozan The Rebel Fashion Show 2019 koji će se održati u petak 12.travnja od 19 sati.

Ambiciozni modni projekt koji se održava u tri grada: Splitu, Zadru i Šibeniku pokrenut je u suradnji Maraske, Twist Models škole manekenstva, te Split Event produkcijske kuće.
Za prvi Rebel Fashion show 2018 g. održan u Šibeniku tražila se stolica više, a u 2019 godine održat će se u sklopu najvažnijeg boat showa u regiji – Croatia Boat Show 2019.

split

Po prvi puta se na Croatia Boat Showu predstavlja i teglenica od 3000 m2 na kojem će biti uređen Yachting Club sa binom, modnom pistom, vip sekcijom i video i rasvjetnom produkcijom na najvišem nivou.
U bogatom programu sudjeluju manekenke agencije Twist models, plesačice Angels Dance Company, Cabaret Divas, Sambastica, Polina Mytko. Dj Carol, Dj Daddy Cool te pjevačice Albina i Đana te brojni drugi izvođači.

Od dizajnera predstaviti će se ovogodišnja pobjednica prvog dizajnera Europe “Dress of the Europe” Jelena Bošnjak te će se to natjecanje slijedeće godine održati u Splitu. Ekstravagancija, sexy večernji look, skupi materijali, taft čipka, svila sve su to pridjevi kojima će odjenuti modele ovogodišnjeg The Rebel Fashion Showa.

split1

Lucija Myšičkova ispred svojih labela LMfashion LAB i LumyArta predstavlja proljetnu kolekciju sa nekoliko iznenađenja.

Glamour Sposa je pripremila bajkovite vjenčanice i svečane večernje haljine vrhunskih brendova Pronovias, Crystal design, Lorenzi Rossi te Millanova.

Iza brenda Anovi krije se dizajnerica Ivona Glavaš koja u svojim kolekcijama uvijek stavlja naglasak na ženstvenost i profinjenost. Iz kolekcije u kolekciju ostaje vjerna svom romantičnom stilu.
Kolekcija za proljeće/ljeto inspirirana je francuskom umjetnosti u doba rokokoa. Tako u kolekciji prevladavaju pastelne boje, prozračni materijali, čipka, nabori, neobični volani i voluminozni rukavi.
U kolekciji se nalaze haljine izrađene od metara i metara čipke te odijela u kojima će se svaka dama osjećati profinjeno, odvažno i svojim stilom neće  proći neprimijećeno gdje god se pojavi.
Za sve posjetitelje ulaz je besplatan.

Komentari