Tehnički ministar turizma i službeno otvorio najcool pseću plažu

471

Monty’s Dog Beach and Bar je ime koje se zasluženo vrlo brzo proširilo svijetom. Ova je najbolja i, po mišljenjima mnogih, najcool plaža za pse u Hrvatskoj, pa i šire, svečano predstavljena u petak, 29. srpnja 2016. Lučica Podvorska u Crikvenici, lokacija ove plaže, bila je toga dana zasigurno najveselije, a pretpostavljamo i najbučnije mjesto na crikveničkoj rivijeri. Svečano otvorenje je započelo u 19 sati. Tko je bio glavni lajavac? Teško je reći, jer konkurencija četveronožnih uzvanika bila je zaista jaka.

Opening of Monty's Dog Beach and Bar 2

U uvodnome je dijelu voditelj programa Mario Lipovšek Battifiaca govorio o plažama na Rivijeri Crikvenici, s posebnim osvrtom na Monty’s Dog Beach and Bar, plažu koja je svoj razvojni put započela 2010. godine, a 2013. u “Columbovom kutku” na portalu Top destinacije proglašena najboljom plažom za pse na hrvatskoj obali. Početna su ulaganja izvršili Grad Crikvenica, GKTD “Murvica”, Veterinarska stanica Crikvenica i proizvođač hrane za kućne ljubimce “Purina”, a ovu je lijepu turističku priču od samih početaka, među ostalima, prepoznala i Turistička zajednica Grada Crikvenice.

Opening of Monty's Dog Beach and Bar 3

U početku je pokrovitelj bio i Hotel za pse “Monty”, čiji su vlasnici, Ruby i Igor Montanari Knez danas koncesionari ove plaže. I ne samo to, njihovom je “krivnjom” plaži porasla popularnost i postala je savršeno mjesto za odmor s kućnim ljubimcima. Osmislili su i realizirali originalan i jedinstven sadržaj u Hrvatskoj, ali i šire – prvi kafić za pse, koji jednako oduševljava i vlasnike i njihove četveronožne prijatelje. Uz ovu u Crikvenici, od 2016. su još dva mjesta crikveničke rivijere dobila plaže na kojima su psi dobrodošli, a to su uvala Slana u Selcu i Tunera u Jadranovu.

Opening of Monty's Dog Beach and Bar 4

Uzvanicima su se obratili Ruby i Igor Montanari, direktorica TZG Crikvenice Marijana Biondić, gradonačelnik Grada Crikvenice Damir Rukavina, direktorica Turističke zajednice Kvarnera Irena Peršić Živadinov, predsjednik Županijske skupštine Primorsko-goranske županije Erik Fabijanić te ministar turizma Anton Kliman, koji je plažu proglasio otvorenom i prerezao vrpcu. Naravno, učinio je to uz pomoć posebne i vrlo simpatične asistentice Noe, koja je svoju “vrpcu” jednostavno – pregrizla. Svečanost ne bi bila potpuna da se nisu rezale i prigodne torte, i to jedna slađa, a druga, naravno, slana za one radi kojih ova plaža i postoji.

Opening of Monty's Dog Beach and Bar 5

Za sjajnu se atmosferu pobrinuo i mladi glazbenik Dino Antonić uz pratnju glazbenog sastava.

Opening of Monty's Dog Beach and Bar 6

Filozofija i nepisana pravila ove plaže vrlo su jednostavni i lako se pamte: opušteno, ležerno i ugodno uživanje u dobrom društvu. Upravo je tako izgledalo i svečano otvorenje Monty’s Dog Beach and Bara u Crikvenici.

Opening of Monty's Dog Beach and Bar 7

 

 

Komentari