TBF u Harteri

245

Promovirajući album Pistaccio Metallic, TBF-ovci će posjetiti sve veće hrvatske gradove, ali i gradove u regiji. Prva postaja je riječka Hartera koju će ovi poznati i rado viđeni gosti zauzeti 4. studenoga. Nikako ne propustite novih 11 pjesama od kojih su nam dva hita već uvelike poznata. Mater se mjesecima vrtila po svim radijskim i televizijskim postajama i kod rijetkih je prošla nezapaženo. Dečki iz benda kažu kako je ova pjesma zadnja uletila na album i kako su upravo nju izabrali za najavni singl jer je kod njihovih poznanika i prijatelja naišla na veliko odobravanje. Kažu kako je u ovim negativno nabijenim vremenima jedna takva pjesma došla na pravi teren u pravom trenutku. Nakon pjesme Mater TBF je donio osvježenje u obliku pjesme o muškom spolovilu, rado pjevanom Veseljku. Veseljko je potpuno različita i ritmom i dojmom tako da kad je se jednom čuje, teško se može izbaciti iz glave.

Od ovog se albuma očekuje dosta jer je svaki sljedeći studijski album TBF-a bio sve zapaženiji i kvalitetniji. Na posljednjim su dodjelama nagrade Porin osvojili čak tri od sedam nominacija i to za unplugged album Perpetuum Fritule.

Svaki je album imao i jedinstveno i zanimljivo ime. Otkud ime za ovaj posljednji? Željeli su nazvati album po nekoj boji, a ovo je bila boja gitare njihovog gitarista. To im se svidjelo i odmah je leglo, bio je to zvučan naziv. Jednostavno, zar ne? A kako će zvučati u Harteri možete se i sami uvjeriti, da ponovimo, 4. studenog. Vidimo se!

Komentari