TBF oduševio publiku pod kišobranima u Umagu

222

Party pod nazivom ” Domaće uživo” i trenutno najtraženiji bend u Hrvatskoj TBF oduševili su brojnu publiku pod kišobranima. Dosadna kiša pokušala je pomrsiti planove kako tenisačima tako i glazbenicima, no tisuće posjetitelja prestižnog umaškog turnira unatoč vremenskim neprilikama na kraju dana uživali su u odličnom tenisu i još boljoj glazbi.

TBF je nedavno na tržište izbacio odličan novi album Pistaccio Metallic, a kako kažu jedva su dočekali koncerte jer žele znati kako publika reagira na nove pjesme i album za kojeg kritičari ne štede komplimente i nazivaju ga najboljim njihovim uratkom do sada.

‘Reakcije publike su genijalne!’, kratko je koncert komentirao Mladen, dok je Luka bio malo rječitiji iako je na njega najveći dojam ostavila kiša i publika pod kišobranima: ‘Ja se ne sićan ničega, a čuo sam da je bilo odlično! Ovako vidim kako ljudi reagiraju čini mi se da je bilo dobro. Čudno je to što se dogodilo na bini. Kad smo počeli nismo znali hoće li kiša ili ne “.

Luka svakako ima razloga za optimizam jer su u Umag privukli obožavatelje koje ni kiša nije omela da u glas s omiljenim bendom otpjevaju antologijske pjesme ‘Lud sam za njom’, ‘Guzice i sise’, ‘Fantastična’, ali i nove hitove omiljenu i pomalo bizarnu ‘Mater’ te ‘Uvik kontra’.

ATP Umag Party Nights nastavit će zabavljati publiku u Umagu odličnim koncertima na Party stageu:28.7. u Umagu se održava Miss hostesa i koncert Lane Jurčević,29.7.nastupaju Gustafi, 30.7. na umaškom Party stageu publiku će zabavljati Jinx i Gramaphonedzie, a za zatvaranje ovogodišnjeg programa u Umagu najavljujemo koncert neponovljive Vanne.

Foto:PIXELL

Komentari