Svibanj u znaku Student Day Festivala!

11

Deseti po redu Student Day Festival održat će se od 13. do 18. svibnja te nudi niz zanimljivih glazbenih, kulturnih, sportskih sadržaja i drugih sadržaja najavljeno je na današnjoj press konferenciji predstavnika organizatora, Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci te prorektorice Sveučilišta Sanje Barić.

Zamjenica župana Marina Medarić istaknula je da Primorsko-goranska županija od samog početka podržava ovu manifestaciju koja je ujedno i najveći studentski događaj u našoj Županiji.

Lijepo je biti dio ove manifestacije, uz mlade se čovjek uvijek osjeća mlad. Lijepo je u Rijeci osjetiti pozitivnu studentsku energiju studenata iz svih krajeva Hrvatske“, rekla je zamjenica Medarić. Naglasila je i dobru suradnju Primorsko-goranske županije i Sveučilišta u Rijeci kroz niz projekata, poput suradnje na pametnim specijalizacijama i uređenju  studentske ambulante.

Student Day Festival pokrenut 2009. godine te se prometnuo u najveću studentsku zabavu u regiji. Uz koncertni dio, Student Day Festival 2019., u svojem desetom izdanju, ponovo donosi tjedan ispunjen kulturnim, sportskim, znanstvenim i humanitarnim sadržajima za studente, koji će se održati u Kampusu, na Korzu, ali i drugim lokacijama diljem Rijeke.

Ove godine na Student Day Festivalu nastupa britanska koncertna senzacija Rudimental, zvijezde elektronske scene te brojna domaća imena, među kojima i Damir Urban.

 

Komentari