Sve je spremno za Summer Sensual Days u Opatiji

Nekoliko stotina plesača iz cijelog svijeta, 8 internacionalnih DJa i 20 plesnih instruktora akteri su ovogodišnjeg prvog internacionalnog festivala bachate i kizombe u Opatiji

165

Uz potporu TZG Opatija te Grada Opatija festival Summer Sensual Days ove će godine prvi put u Opatiji, od 15. do 18. lipnja okupiti plesače i plesne entuzijaste iz cijelog svijeta u potrazi za aktivnim plesnim odmorom.

Bogat dnevni sadržaj prepun plesnih radionica uz ponajbolje svjetske instruktore i cijelo noćni plesni partiji na nekoliko plesnih podija u Centru Gervais, show nastupi te plesni punktovi u gradu samo su neki od faktora koji će sredinom lipnja u Opatiju privući nekoliko stotina plesača raznih nivoa plesa.

Sam program zadovoljit će svačije plesne apetite – plesne su radionice namijenjene plesačima s barem malo plesnog iskustva, no dnevni plesni punkt u parku ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer, te plesni partiji u Centru Gervais otvoreni su svima bez obzira na plesno iskustvo.

Vrhunac festivala je svakako subotnji Royal Glam Night sa spektakularnim show nastupima festivalskih instruktora u Centru Gervais, a dodatan začin programu su i ranojutarnji plesnjaci za one najizdržljivije od 5:00 do 7:00, te poseban plesni party 17. lipnja na trsatskoj Gradini do koje će biti organiziran prijevoz.

Festival Summer Sensual Days Opatija u organizaciji Salsa Adria Produkcija i PK Los Mamberos te uz partnere Brugal i Julius Meinl proširenje je već postojećeg, istoimenog programa koji se već 7. godinu zaredom odvija krajem lipnja u Rovinju, tjedan dana prije velikog salsa festivala Croatian Summer Salsa Festival u istoj organizaciji. Tijekom godina festival Summer Sensual Days narastao je sa 200 na nekoliko tisuća polaznika koji u potrazi za novim plesnim avanturama svake godine borave jedan do dva tjedna u Rovinju.

Summer Sensual Days Opatija osmišljen je kao nadogradnja i uvertira već postojećem programu u Rovinju, a svojom će jedinstvenom energijom svakako obogatiti ljetni program u Opatiji.

Više informacija o festivalu možete pronaći na www.summersensual.com/opatija.

Komentari