Sve je spremno za najiščekivaniji ljetni koncert

Najljepša hrvatska ljetna pozornica spremno dočekuje istinsku glazbenu legendu.

109

U Pulu sutra stiže Sting koji će u sklopu svoje svjetske turneje 57th & 9th pred prepunom Arenom predstaviti nove pjesme ali i dobro poznate hitove. iz razdoblja grupe Police. Da nas očekuje iznimni spektakl potvrđuje i činjenica da posjetitelji stižu iz više od 36 zemalja svijeta.

Podsjećamo, Sting ove godine obilježava 40 godina od dolaska na svjetsku rock scenu s grupom The Police, a dolaskom u Pulu s novim albumom i nedavnom nominacijom za nagradu Oscar u kategoriji najbolje filmske pjesme, pokazuje da su mu aktualni uspjesi draži od prošlosti. Stingu će se na pulskoj pozornici pridružiti i njegov sin, svestrani glazbenik Joe Sumner, a priliku da svijetu predstavi svoje hitove dobio je i domaći pop rock bend Buđenje.

“Nakon godinu dana Buđenje će ponovo zasvirati u Areni, a jako smo sretni i uzbuđeni što ćemo ovaj put dijeliti pozornicu s jednim od naših najvećih uzora. Za ovaj smo spektakl pripremili posebne izvedbe naših pjesma i s nestrpljenjem iščekujemo da ih sutra predstavimo pred prepunom pulskom Arenom”, izjavio je Darko Bakić, frontmen grupe Buđenje ususret koncertu. Turneja 57th & 9th započela je početkom veljače, a slavni glazbenik na njoj predstavlja novi istoimeni album na kojem je pokazao svoju raznolikost u stilovima glazbe i pisanju tekstova. Na turneji će mu se pridružiti i tročlani bend uključujući i njegovog dugogodišnjeg gitarista Dominica Millera, bubnjara Josha Freesea te gitarista Rufusa Millera. Nakon Europskog dijela turneje Sting se seli u Centralnu i Južnu Ameriku te Aziju, a onda se ponovo vraća u Europu na dogovorene nastupe na odabranim ljetnim festivalima. S obzirom na veliki uspjeh i posjećenost ove svjetske turneje te zahvaljujući odličnim kritikama, menadžment Stinga odlučio je dodati još tri datuma početkom rujna u Sjevernoj Americi.

Ovaj je ekskluzivni događaj privukao posjetitelje iz čak 36 zemalja svijeta kao što su Italija, Poljska, Nizozemska, Austrija, Švedska, Mađarska i Švicarska, a u prodaji je ostala još mala količina ulaznica koje će se moći kupiti na samom ulaznu u Arenu ili za u sustavu Eventima i to po cijeni od 670 kuna i 790 kuna za parter.