Sve generacije Putokaza na pozornici Zagrebačkog kazališta mladih!

159

Putokazi

Punih 30 godina Putokazi, zanimljiva kulturološki intrigantna misija na djelu, iz albuma u album, iz generacije u generaciju, kroz više od 400 pjevača hrabro istražuje, promišlja glazbu izvan okvira i s prepoznatljivim osmijehom čuva ono nešto što se danas rijetko nailazi! Predanost ideji i pristup izbrušen do savršenstva. Želite li se, stoga, prisjetiti rasplesanih mjuzikla, filmskih hitova ili evergreena Beatlesa u izvedbi Putokaza? Doživjeti elektro zvuke „Mjeseca“, trip pop „Androide“? Uživati u etno zvuku „Zemlje“ i „Nove Zemlje“ te predstavnika na Eurosongu, grupe E.N.I. i PUT?

Osjetiti kako 30 godina nakon početaka dišu prva i druga generacija Putokaza? Ako je odgovor potvrdan, pridružite se slavlju zajedništva, stvaralaštva i prijateljstva u Zagrebačkom kazalištu mladih, u nedjelju 28. prosinca 2014. Da, trideseta je samo jednom, a u slavljeničkoj godini Putokazi stižu u Zagreb gdje će sve generacije Putokaza, od davne 1984. do danas, na pozornici Zagrebačkog kazališta mladih pjevati zajedno!

putokazi-2

Tako će, u nesumnjivo emotivnoj večeri, pred zagrebačkom publikom predstaviti i aktualni album “Porculan” i „Vremensku kapsulu br. 30“ kojom će podsjetiti na najveće pjesme uspješnice u svojih 30 godina postojanja! Vokalna magija u scenskom uprizorenju na pozornici kultnog ZKM-a dobit će novu dimenziju i s posebno načinjenim video slajdovima i svjetlosnim dizajnom.

Uzbuđenje raste, jedinstvena je to prigoda za sve one koji su poštovatelji znakova koje ostavljaju Putokazi i one koje će ih tek u budućnosti otkriti! S početkom u 19 sati, Događaj se ponavlja u 21 h, a gratis ulaznice mogu se preuzeti na blagajni ZKM-a od 23. prosinca.

Komentari