Štrajkaši šutke podignuli transparent Plenkoviću pred lice!

165

Premijer došao do štrajkaša, oni mu podigli transparent pred facu

Objavljuje srednja.hr u Četvrtak, 21. studenoga 2019.

Na Markovom trgu danas je održan desetominutni prosvjed šutnje koji nije prekinut ni kada se pred štrajkašima pojavio premijer Andrej Plenković. Naime, štrajkaši poručuju da su već rekli sve što imaju za reći, a sada je red na onima koji im mogu donijeti odgovore.

Nakon što im se premijer obratio, štrajkaši su mu u znak protesta ispred lica podigli transparent s natpisom ’96 posto je reklo NE’, aludirajući na rezultate referenduma u školama, prenosi srednja.hr.

Ova vlada je napravila više nego mnoge prije nas i da nema nekog nesporazuma, obrazovanje je važno, učenje je važno, učitelji i profesori su važni. Reforma koju provodimo je dobra i vodi tome da naši mladi budu konkurentni, bitno je da znate da Vlada vodi dijalog sa sindikatima, da poštujemo štrajk, ali želimo da i vi vodite računa da će plaća biti veća, pitanje koeficijenata je naslijeđe nekih ranijih vlada, kazao im je Plenković.

Nastavio je time već tradicijsko hrvatsko prebacivanje krivice na bilokoju prethodnu Vladu u nemogućnosti konkretnog suočavanja s trenutnom situacijom.

Nastavak slijedi…

Komentari