Stiže nam Rijeka psihologije

137

Rijeka psihologije ove godine ponovno teče, i to snažnije nego ikada! Ponovno nam donosi pregršt zbivanja u gradu Rijeci i okolici, ove godine od 20. do 26. veljače. Potražite odgovore na brojna životna pitanja na koja nam psihologija nudi objašnjenja – upoznajte psihologiju! U najbogatijem programu do sada sa čak sedamdeset i četiri aktivnosti koje su pripremili psiholozi, saznajte nešto više o roditeljstvu i odgoju djeteta, osjećajima, međuljudskim odnosima, rukovođenju, motivaciji, traženju posla, zdravlju, stresu, mindfulnessu, komunikaciji i brojnim drugim temama.

Zaplovite morem osjećaja, saznajte kako nam životinje mogu pomoći da budemo zdravi, otkrijte kako misliti srcem, je li vrijeme iluzija, zašto je ljubav važna i kako pobijediti stres. Neka vam tih sedam dana bude tjedan za pamćenje: tjedan novih spoznaja, istraživanja, promišljanja i druženja.

U bogatom programu pronađite ono što Vam najviše odgovara, povedite prijatelja, partnera, dijete, roditelje, ili čak šefa – imamo zanimljive sadržaje za svih! Posjetite besplatna predavanja, radionice, tribine, okrugle stolove i druge aktivnosti Rijeke psihologije, te se uključite u humanitarnu akciju koja će se održavati svakim danom na Korzu i u Zapadnom trgovačkom centru.

Više detalja o samoj manifestaciji možete pronaći na www.rijekapsihologije.org.

Humanitarna akcija

Prodajom ručno izrađenih predmeta (straničnika, bedževa, magneta, podmetača, privjesaka sa zanimljivostima iz psihologije, bojanke za velike i malene, te platnenih vrećica i bočica za vodu s logom Rijeke psihologije) prikupljat će se sredstva za opremanje kabineta za stručnu praksu učenika s teškoćama u razvoju Ekonomske škole Mije Mirkovića Rijeka. Promotivni materijali mogu se kupiti na štandu na Korzu (ispred “Hrvatske pošte”) svakim danom od 20. do 24. veljače u terminu od 10 do 17 sati; te u prostoru Zapadnog trgovačkog centra (ZTC) od 20. do 24. veljače u terminu od 16 do 20 sati, te 25. i 26. veljače (vikend) od 12 do 20 sati.
U ovu humanitarnu akciju može se uključiti i uplatom izravno na žiro-račun IBAN HR9123600001101536455 (poziv na broj 70505505759-06, svrha uplate: Humanitarna akcija).

Komentari