Splitski dio festivala Ultra Europe završio u velikom stilu – slijedi završnica na Hvaru!

176

ultra europe

Još više posjetitelja, program tijekom kojeg nije bilo lako odlučiti na kojoj od tri festivalske pozornice zaplesati te produkcija ispunjena posebnim efektima – nitko tko se našao na ili u blizini Poljuda nije mogao ostati ravnodušan. Danas je na rasporedu dan pauze, a zatim će se najveći ljubitelji elektronske glazbe zaputiti na Hvar, gdje će se održati ekskluzivna završnica, Ultra Beach.

Na Poljudu je, tako tijekom tri festivalska dana, plesalo više od 120.000 ljudi iz više od 125 zemalja svijeta, a uživali su u više od 86 sati glazbe, uz najpopularnija imena elektronske scene.

ultra europe2

„Ovogodišnje izdanje festivala Ultra Europe je jednostavno bilo sjajno te je nadmašilo sva naša očekivanja. Već smo u drugoj godini održavanja uspjeli etablirati festival Ultra Europe kao vodeće glazbeno događanje koje je Split i Hrvatsku upisalo među destinacije koje se jednostavno moraju posjetiti. Dok se dojmovi slažu, mi se veselimo početku priprema za sljedeće izdanje – Ultra Europe 2015., koje će biti još bolje i veće“, izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke Adria MM Produkcija.

Sada se sve seli na Hvar gdje svi nestrpljivo čekaju veliku završnicu spektakularnog festivala.

Komentari