Snimanje emisije Lijepom našom uskoro i na Zametu

173
Ines Boban Štiglić Turističke zajednica grada Rijeke i Branko Uvodić, voditelj urednik emisije Hrvatske radiotelevizije „Lijepom našom“
Ines Boban Šiglić, voditeljica projekta TZ Grada Rijeke i Branko Uvodić, uredni i voditelj emisije Lijepom našom

Branko Uvodić, voditelj i urednik emisije Hrvatske radiotelevizije „Lijepom našom“ najavio je glazbeni spektakl, 20. veljače u 19 sati, u Centru Zamet. Snimaju se dvije emisije u trajanju od 75 minuta posvećene Riječkom karnevalu, karnevalskoj tradiciji Rijeke i okolice te maškaranim običajima našega kraja.

Emisije će se emitirati 2. i 9. ožujka na HTV-u, a u programu sudjeluju karnevalske grupe Zametski zvončari, „Vavek parićani“,  Pehinarski feštari, Pehinarska gospoda, Lako ćemo, Halubajski zvončari uz Meštra Tonija te kraljicu Riječkog karnevala 2019. Nikol Marelja-Bošnjak, ali i glazbeni nastup muške i ženske Klape Kastav, Ženske klape Luka, KUD Zvir, Damira Badurine, Klape Flumen, Jelene Brajković, Koktelsa, Đania Maršana i brojnih drugih.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna (parter i tribine) u prodaji su u Turističkom informativnom centru na Korzu, no ostala je vrlo malo količina karata.

Komentari