Slavne osobe pomažu u potrazi za plišanim medvjedićem koji je navodno ukraden u Vancouveru. Razlog je nevjerojatno dirljiv.

32
Mara Soriano/Twitter

Mara Soriano, 28-godišnja žena iz Vancouvera, traži svog Build-A-Bear plišanog medvjedića, nakon što joj je torba u kojoj se medo nalazio ukradena u subotu u gradskom kvartu West End, javlja CBC. Soriano je za CBC rekao da je “devastirana” zbog izgubljene  igračke medvjeda jer ona uključuje audio snimak Sorianove majke Marilyn koja je u lipnju 2019. umrla od raka. Imala je 53 godine.

“Rekla je da me voli i da je ponosna na mene i da će uvijek biti uz mene”, rekla je Soriano o poruci majke koja se čuje kad se pritisne dio igračke Build-A-Bear. Soriano i njezin suprug bili su u procesu preseljenja kad su shvatili da je sentimentalna plišana životinja ukradena. Policijska uprava u Vancouveru poziva ljude koji pronađu medvjeda da ga vrate.

Marina je priča apsolutno okupirala Twitter, jer su se ljudi organizirali kako bi joj pomogli da pronađe medvjedića. Slavne osobe se također pridružuju kako bi podijelile priču i molile građane Vancouvera da pomognu u pronalaženju dragocjene igračke.

Glumac Ryan Reynolds napisao je u subotu da nudi nagradu od 5000 dolara svakome tko medvjeda vrati vlasnici.

“Mislim da svi trebamo pomoć ovom medvjedu da se vrati kući”, napisao je Reynolds koji je porijeklom iz Vancouvera.

Komentari