Skijanje u Nassfeldu poželjela bi svaka obitelj, otkrijte zašto

150

Idealni uvjeti za učenje za najmlađe, zabavne staze za mlade ljubitelje zimskih sportova i atraktivni paketi koji jamče pristupačno skijanje: ova mješavina čini Nassfelda obiteljskim hitom među skijaškim područjima u Austriji. Djeca su pozvana na “Nassfeld Ski Surprise” i subotnje skijanje za samo 10 € do 2011. godišta.

Svatko tko ide na zimski odmor s djecom ima posebne zahtjeve. Veličina skijališta nije nužno odlučujući faktor. No, najveće skijaško područje u Koruškoj, Nassfeld, pokazuje da prostranost i prikladnost za obitelj ne moraju biti kontradiktorni. Baš suprotno. Mladi se mogu opustiti duž 110 kilometara staza. Za mališane postoje ukupno četiri škole skijanja, uključujući i osigurana vježbališta. Zabavna staza “The Snake” ujedinjuje najbolje od staze, zabavnog parka i krosa. U “Shred School” u Snow Parku Nassfeld uz žičaru Watschiger Alm, mladi talenti svake nedjelje besplatno dobivaju profesionalne freestyle savjete! A cijela obitelj doista može stati na gas na osiguranim ski filmskim rutama. Bijeli sjaj na Nassfeldu također se može “odigrati” tijekom idiličnog trčanja na krpljama, žustrih avantura sanjkanja ili briljantne zabave na padinama pod reflektorima.

Leitmotiv_leistbares Skifahren_web (c)nassfeld.at

Promocija mladih talenata na odmoru besplatno.
Nassfeld nudi posebnu vrstu promocije za mlade skijaše u tjednima „Skijaško iznenađenje – djeca pozvana“. Zatim Brettl Juniors mlađi od 10 godina ne plaćaju ništa za smještaj uključujući obroke i skijašku kartu. Mala obiteljska skijališta u regiji – od Weißbriacha preko Weissenseea do Kötschach-Mauthena – nisu ni na koji način inferiorna od ove ponude. Besplatno puštaju djecu na staze – u nekim slučajevima već od prvog noćenja, na primjer uz „Skijaj besplatno“ u Weißbriachu!

Primjer cijene: 5 noćenja / APARTMAN / LS uklj. 4 dana TOP SKIPASS-a i WinterCARD Premium za 2 odrasle osobe + 1 dijete (9 godina) već od 698,00 €.

Leistbares Skifahren_web (c)nassfeld.at

Skijanje bez stresa zahvaljujući ponudi najma po posebnoj cijeni

Koliko košta sva zabava? Svake subote za djecu do 10 godina samo 10,00 €! Poput snježnih kraljeva, sretni su svi koji se prijave u Nassfeld na nekoliko dana i dožive pristupačno skijanje bez stresa zahvaljujući posebno dizajniranim paketima.
U “Family Special” sva djeca do 10 godina besplatno dobivaju skije ili snowboarde ako oba roditelja posude svoju opremu od Sölle Sporta. Ukoliko jedan od roditelja posudi opremu, ona je besplatna za dijete do 10 godina. Starija djeca (mlađa od 15 godina) dobivaju skije i daske za samo jedan euro po danu uz „PREMIUM“ ski pass u niskoj i srednjoj sezoni! www.nassfeld.at/kids

Komentari