Sjećanje na doček Vatrenih – Kostrena organizira pub kviz, pripremite se na nogometna pitanja i navijačke pjesme

87

Savjet mladih Općine Kostrena na terasi Narodne čitaonice u Sv. Luciji, 16. srpnja s početkom u 21 sat, organizirat će malo drugačiju inačicu svojeg popularnog i odlično posjećenog pub kviza koji će ovoga puta odjenuti crveno-bijele kockice kao dio šireg projekta koji se organizira diljem Hrvatske u znak sjećanja na spektakularni doček Vatrenih koji je ujedinio čitavu Hrvatsku.

Uz „nogometna pitanja“ i navijačke pjesme, sudionici kviza odjenut će i prepoznatljive navijačke majice. Na ovaj će se način i Kostrena uključiti u obilježavanje Dana zajedništva, ponosa i sreće koji su pokrenuli „Organizatori bez granica“  i ambasador projekta izbornik Zlatko Dalić.

Akcija će krenuti iz Vukovarsko-srijemske županije, a poput Kostrene, pridružit će im se i brojne druge općine i gradovi. U kvizu mogu sudjelovati ekipe s 3 do 5 članova, a mogu se prijaviti slanjem poruke u inbox na Facebook stranici Savjeta mladih Općine Kostrena https://www.facebook.com/smkostrena/. Dodatne informacije mogu se zatražiti putem e-mail adrese savjetmladih.kostrena@gmail.com

Komentari