Saznajte svoj IQ! Hrvatska Mensa organizira testiranje inteligencije za sve zainteresirane u Rijeci

42

Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranje inteligencije u Rijeci u subotu, 23. ožujka 2019. godine u prostoru Gradske vijećnice, Korzo 16, Rijeka.

Prijave će se primati od 11,40 do 12  sati na mjestu testiranja, a putem interneta prijave su moguće do 21. ožujka 2019. do 20 sati. Testiranje počinje u 12 sati.

mensa

Za testiranje se moguće prijaviti i on-line na web-stranicama Hrvatske Mense na  http://mensa.hr/proizvod/testiranje-rijeka-23-ozujka-2019/

Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja. Rezultat testiranja je tajan i stiže poštom na kućnu adresu, a ima međunarodno priznatu vrijednost.

Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu.

Cijena testiranja na mjestu održavanja testiranja je 80 kuna po osobi, a za osobe koje su se registrirale on-line i platile unaprijed cijena je 70 kuna. Osobe mlađe od 18 godina moraju doći u pratnji roditelja/staratelja.

Dođite na testiranje, zabavljajte se rješavajući zadatke i na taj način saznajte nešto više o sebi!

Komentari