Say “Cheese” for Charity – Pridružite se humanitarnom fotoshootingu

29

Riječki ogranak volonterske organizacije ​Erasmus Student Network (ESN) već tradicionalno sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama, a ove godine su željeli dati svoj doprinos humanitarnoj kampanji “​Moje mjesto pod suncem” ​koju već šestu godinu zaredom provodi udruga ​Centar za kulturu dijaloga​. Hvalevrijedna akcija koja ima za cilj prikupiti novac za uređenje i opremanje višenamjenskog objekta – solidarnog centra na Pećinama u kojem bi djeca dobila sadržaje koji su im prijeko potrebni za razvoj u smjeru vlastitih potencijala.

Volonteri ESN-a Rijeka su došli na ideju ​humanitarnog fotoshootinga koji bi se održao u ponedjeljak, ​30. studenog 2020. ​s početkom u 14:00 u Kružnoj ulici. Slikanje će se odvijati na otvorenom te ćemo se pridržavati epidemioloških mjera. Minimalna donacija je 20 kuna te će sav iznos biti doniran humanitarnoj akciji “Moje mjesto pod suncem”. Sudionici humanitarnog fotoshootinga će zauzvrat dobiti digitalne fotografije. Pozivamo sve zainteresirane da podrže ovu akciju te da zajedno učinimo dobro djelo.

Erasmus Student Network od 23. studenog do 7. prosinca 2020. obilježava ​Social Inclusion Days ​kojima zagovara što veće uključivanje internacionalnih studenata u lokalnu zajednicu te njihovo upoznavanje s lokalnom kulturom. Ovaj događaj će biti predstavljen i riječkim Erasmus studentima te se nadamo kako će i oni podržati ovu kampanju.

Komentari