Rijeka psihologije

180

Cilj projekta Rijeka psihologije je popularizacija psihologije i promicanje njenog značaja u društvu kroz organizaciju popularnih predavanja, radionica, promocija, debata, tribina, izložbi i znanstvenih kafića na različitim lokacijama u gradu Rijeci. Ukratko, pedeset i tri aktivnosti koje su namijenjene svim građanima, različitih uzrasta i dobnih skupina. Također, program obuhvaća cijeli niz tema, od savjetovanja i psihoterapije, sportske psihologije, zdravstvene psihologije, psihologije odgoja i obrazovanja, pa do organizacijske psihologije.

Uključite se u aktivnosti i saznajte nešto više o komunikaciji, stresu, polasku djeteta u školu, ovisnostima, poticanju kreativnosti, roditeljstvu, profesionalnoj orijentaciji i traženju posla, samopoštovanju, zdravlju, starenju i brojnim drugim temama.

Osim promocije struke, Rijeka psihologije ima i humanitarni karakter: prodajom promotivnih predmeta na štandu na Korzu i u Tower centru Rijeka, prikupljat će se sredstva za uređenje Odjela za djecu i adolescente Psihijatrijske bolnice Lopača.

Svečano otvaranje Rijeke psihologije koje će se upriličiti u utorak, 21. veljače 2012. godine, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku s početkom u 18 sati. Nakon svečanosti otvaranja, koje će uveličati i dekan Filozofskog fakulteta u Rijeci, dr.sc. Predrag Šustar; rektor Sveučilišta u Rijeci, dr.sc. Pero Lučin i gradonačelnik grada Rijeke, mr.sc. Vojko Obersnel, možete poslušati predavanje Put u središte uma prof.dr.sc. Mladenke Tkalčić s Odsjeka za psihologiju.

www.ffri.uniri.hr

Komentari