U prvom danu Rijeke psihologije gospodarstvenici i poslodavci mogu saznati više o poslovnom savjetovanju, mekim vještinama, vodstvu, generacijskim razlikama, donošenju odluka i pregovaranju na tradicionalnoj konferenciji Psihologija za gospodarstvenike.

Pozivamo osnovnoškolce i srednjoškolce na radionicu na kojoj mogu naučiti kako učiti, a za učenike srednjih škola organizira se i radionica o ekološkoj pismenosti. Studenti psihologije mogu saznati nešto više o ulozi psihologa u radu s ovisnicima, dok roditelji mogu naučiti kako se nositi sa sukobima s djecom. Roditelji i obrazovni djelatnici mogu naučiti kreativne tehnike za obogaćivanje procesa učenja i smanjivanje stresa.

Odgajatelji mogu čuti nešto više o privrženosti, a građani različite dobi mogu se zabaviti na radionici o optimizmu. U popodnevnim satima održat će se i psihologijska čajanka te radionica misaonog plesa. U sklopu otvaranja Rijeke psihologije u HKD-u na Sušaku održat će se predavanje o miskoncepcijama u psihologiji.

I ove se godine možete uključiti u humanitarnu akciju kupnjom promotivnih proizvoda na štandu Rijeke psihologije koji je postavljen na Korzu od 10 do 16 sati te u Zapadnom trgovačkom centru od 16 do 20 sati. Kupite privjesak, kemijske olovke, blokove, podmetače, bedževe i druge promo predmete sa zanimljivostima iz psihologije. Više detalja o samoj manifestaciji i programu potražite na www.rijekapsihologije.org.