Rijeka 2020 – Zvuk berlinskog clubbinga odzvanjao legendarnom riječkom Harterom

174

Devet regionalnih i međunarodnih DJ-a na dva floora rasplesali su do ranih jutarnjih sati više od 700 posjetitelj Hartera Revisited partyja koji se u subotu održao na lokaciji bivše riječke Tvornice papira. U Rijeci su po prvi puta gostovale DJ-ice Dr. Rubinstein i Elena Colombi koje su zvukom berlinskog clubbinga oduševile riječku publiku. Hartera Revisited Party u organizaciji Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture i kluba Crkva podsjećao je na najbolje dane Hartere vrhunskom atmosferom, svjetlosnim vizualizacijama i odličnom glazbenom selekcijom. U ambijentalnoj atmosferi tople ljetne noći, brojni su posjetitelji uživali i na trećem “chill” flooru.

hartera1

Energičnoj atmosferi odličnim su setovima i dinamičnim miksevima doprinijele regionalne DJ snage Joma Maja, Bronski, Igorritza, Life4Funk, Boo Dale, Marko Vuković i talentirana mlada riječka DJ-ica Kasja koja je svojim, tek drugim nastupom u karijeri, pokazala snagu nove riječke underground scene.

hartera2

Nastupe izvođača Furioza floora pratile su umjetničke vizualizacije Objekts Objektsa, umjetničkog imena iza kojeg se krije riječki umjetnik Edvin Šabanović.

 

Komentari